Moć vaše podsvijesti

Moć vaše podsvijesti - Murphy, Joseph | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Murphy, Joseph
DIMENZIJA
4,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Moć vaše podsvijesti.pdf
ISBN
9109447518193

OPIS

Najčitanija knjiga za samopomoć svih vremena.Moć vaše podsvijesti istinski je klasik!Ova zadivljujuća knjiga spaja drevnu mudrost sa suvremenom znanošću kako bi vam predočila ne samo nove uvide i spoznaje već, što je neizmjerno važnije, konkretne načine kojima si možete pomoći u svakodnevnom životu. U ovoj sjajnoj knjizi nalaze se poglavlja poput: Čudotvorna moć ljudske podsvijesti, Kako podsviješću ukloniti strah, Vlastita podsvijest kao partner u uspjehu, Podsvijest i teškoće u braku te Kako zauvijek ostati duhom mlad.Dr. Joseph Murphy jedan je od najvećih motivacijskih pisaca i učitelja svih vremena. Predavao je, pisao, poučavao i pomagao ljudima više od pola stoljeća. Kao svećenik i voditelj Crkve božanske znanosti u Los Angelesu držao je propovijedi koje je svake subote slušalo više tisuća ljudi. Autor je više od 30 knjiga u kojima poučava o jednostavnim, znanstveno provjerenim tehnikama o utjecaju naše podsvijesti na poboljšanje kvalitete života. Istraživanje najvećih svjetskih religija i vlastito iskustvo borbe s karcinomom doveli su dr. Murphyja do zaključka da najviše možemo pomoći sebi samima. Moć vaše podsvijesti do danas je ostala kultna knjiga za sve koji traže izlaz iz kriznih situacija.

Opis - MOĆ VAŠE PODSVIJESTI - KAKO OSTVARITI SVOJE SNOVE. Jedna od najsnažnijih i najčitanijih knjiga za samopomoć ikada napisanih.

Probudite se i počnite živjeti! Nijednom čovjeku nije suđeno da bude nesretan, obuzet strahom i zabrinutošću, da živi u siromaštvu, bude bolestan i osjeća se odba… MOĆ PODSVIJESTI STVARA BLAGOSTANJE. Zahvalan sam Vam dragi moji svima na komentarima prethodnog posta i ujedno sam bio jako nestrpljiv te sam odmah prionuo poslu kada sam se vratio sa službenog puta iz Irske da Vam se javim sa ,kako sam i obećao , novim postom. Knjiga: Moć vaše podsvijesti, pisac: Dr.

POVEZANE KNJIGE