Kako odgajati uspješne ljude

Kako odgajati uspješne ljude - Wojcicki, Esther | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wojcicki, Esther
DIMENZIJA
6,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako odgajati uspješne ljude.pdf
ISBN
8659707966513

OPIS

Ovo je knjiga korisnih savjeta jedne iskusne majke i nastavnice. Esther Wojcicki važna je i iznimna osoba, a malo je tko za nju donedavno znao. Desetljećima je radila kao nastavnica u gimnaziji u kalifornijskom gradu Palo Altu. Ni Palo Alto donedavno nije bio osobito poznat. No, usred područja koje se danas naziva Silicijska dolina, postao je centar najpropulzivnije svjetske industrije, mjesto gdje su stvoreni najslavniji i najtraženiji svjetski proizvodi visoke tehnologije. A stvorili su ih nadareni mladi ljudi iz tog dijela sjeverne Kalifornije koji su u velikom broju pohađali upravo gimnaziju u Palo Altu i kojima je predavala Esther Wojcicki. Jedan od njezinih učenika bio je i Steve Jobs, tvorac Applea. Svi su oni bili tako uspješni velikim dijelom zbog inovativnih obrazovnih programa koje je u toj gimnaziji uvodila Esther Wojcicki. Ali Esther Wojcicki nije se iskazala samo kao nastavnica, možda je njezin najveći uspjeh u odgoju i obrazovanju bilo ono što je postigla u vlastitom domu. Sve tri njezine kćeri postale su žene s iznimno uspješnim različitim karijerama. Najstarija kći Susan izvršna je direktorica jedne od najslavnijih internetskih kompanija na svijetu, YouTube. Srednja kći Janet sveučilišna je nastavnica antropologije i stipendistica Fullbrightova fonda, a najmlađa Anne, specijalistica za primjenu tehnologije u zdravstvu, izvršna je direktorica kompanije u sferi visoke tehnologije koja se bavi primjenom genetike. Bila je u braku sa Sergeyem Brinom, suosnivačem Googlea. U ovoj knjizi Esther Wojcicki otkriva što roditelji trebaju činiti kako bi odgojili svoju djecu da postanu uspješni ljudi.

Svestrana Emina Pršić, odgajateljica, voditeljica, glumica i spisateljica podijelila je s nama svoje roditeljske stavove, ali i nove poslovne projekte. Vrijeme čitanja: 4 minute Danas je na redu Profil i 7 novih naslova koja će se najčešće 'skenirati' na blagajni tijekom Interliber tjedna. Povremeni neuspjeh je neizbježan. No, to uspješne ljude ne zaustavlja, već nastave marljivo raditi.

130,00 HRK. Sedam jednostavnih koraka koji će vam pomoći da se što lakše nosite s čudesnim prvim dvjema godinama vašeg djeteta.

POVEZANE KNJIGE