Vuk koji je tražio ljubav

Vuk koji je tražio ljubav - Lallemand, Orianne | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lallemand, Orianne
DIMENZIJA
6,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Vuk koji je tražio ljubav.pdf
ISBN
3852510992046

OPIS

Bio jednom jedan veliki crni vuk, prilično zgodan, prilično simpatičan, no dragu nije imao. Jednoga dana odlučio ju je potražiti. Ali kako da zna da je to vučica njegovog života? Lako! Kad je ugleda, koljena će mu klecati, mozak će mu se pretvoriti u pekmez, a srce će mu tući. Ovo je zbirka nježnih i duhovitih priča za pripovijedanje, slušanje i darivanje.Autori: Orianne Lallemand i Eleonore Thuillier

Priču čita knjižničarka Nikolina... Bio jednom jedan veliki crni vuk, prilično zgodan, prilično simpatičan, no dragu nije imao. Jednoga dana odlučio ju je potražiti.

Jednoga dana odlučio ju je potražiti. Ali kako da zna da je to vučica njegovog života? Budite prvi koji će recenzirati "VUK KOJI JE TRAŽIO LJUBAV" Otkaži odgovor. Start by marking "Vuk koji je tražio ljubav" as Want to Read Dragi naši mali i veliki korisnici, budući da je knjižnica zatvorena odlučili snimiti čitanje priča i tako vas razveseliti.

POVEZANE KNJIGE