Vorteks-umijeće življenja u vrtlogu pozitivne energije

Vorteks-umijeće življenja u vrtlogu pozitivne energije - Hicks, Esther i Jerry | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hicks, Esther i Jerry
DIMENZIJA
5,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Vorteks-umijeće življenja u vrtlogu pozitivne energije.pdf
ISBN
4168479900324

OPIS

Vorteks, nova izvanredna knjiga Ester i Jerryja Hicksa, koji prenose Abrahamovo učenje, pomoći će vam da shvatite svaki odnos u kojem ste trenutno, kao i svaki odnos koji ste dosad imali. Sveobuhvatno Abrahamovo učenje, koje Jerry opisuje kao „najčistiji oblik ljubavi koji sam ikada upoznao“, nudi rješenja i savjete svima onima koji žele uspostaviti novi ili poboljšati već postojeći odnos. Vorteks otkriva veliki broj lažnih premisa koje su u središtu svake problematične veze i vodi vas prema jasnom razumijevanju moćnog kreativnog Vorteksa koji je već stvorio odnose koje ste željeli. Abraham će vam pokazati kako ući u taj Vorteks, gdje ćete se družiti sa svime što tražite. Abraham kaže: „Želja nam je pomoći vam da riješite misterij tih naizgled nemogućih odnosa, da ponovno otkrijete ljepotu različitosti. Želimo vam pokazati nijanse radosnog suživota s drugima i, iznad svega, pomoći vam da uspostavite najvažniji odnos od svih: odnos s Vječnim, nefizičkim izvorom koji ste zapravo vi sami.“

godinu, kad je Europa opčinjena novom drogom - kavom. Iako je izuzetno skupa, posvuda je vrlo tražena, ali monopol na nju u rukama je Turskog carstva. Nuclear fusion in the Sun releases great amounts of energy, which is radiated in form of electromagnetic waves.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Izvrstan povijesni krimić njemačkog hit pisca Toma Hillenbranda "Kradljivac kave" prava je poslastica svakom čitatelju, bez obzira voli li posebno ovaj žanr.Radnja je smještena u 1683. godinu, kad je Europa opčinjena novom drogom - kavom.

POVEZANE KNJIGE