Uvez

Uvez - Collins, Bridget | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Collins, Bridget
DIMENZIJA
3,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Uvez.pdf
ISBN
5881751185361

OPIS

Zamislite moć da izbrišete tugu. Zamislite moć da zaboravite bol. Zamislite moć da sakrijete tajnu. Zauvijek… Emmett radi na polju kada mu pristigne pismo s pozivom da postane šegrt. Radit će uz Knjigovežu čije zanimanje pobuđuje strepnju, praznovjerje i predrasude. Naučit će ručno izrađivati prekrasne sveske, a u svaki će uvezati nešto posebno i izvanredno: uspomenu. Postoji li nešto što želite zaboraviti, pomoći će vam. Postoji li nešto što trebate izbrisati, izaći će vam u susret. Vaša prošlost bit će sigurno pohranjena u knjizi i nikada se nećete morati prisjetiti svoje tajne, ma koliko stravična bila. Niz za nizom knjiga – i uspomena jednoga dana Emmett dolazi do zapanjujućeg otkrića: knjige koja nosi njegovo ime. Bridget Collins studirala je glumu na Londonskoj akademiji glazbene i dramske umjetnosti po dobivanju diplome iz engleskoga jezika i književnosti na King’s Collegeu u Cambridgeu. Autorica je sedam priznatih romana za mlade i producentica dviju scenskih izvedbi. Uvez je njezino prvo djelo za odrasle.

PDF (5 MB) ... Tiskara i knjigovežnica finger PRINT - Knjigovežnica - uvez diplomskog rada - uvez magistarskog rada - uvez završnog rada - uvez doktorske disertacije - uvezivanje narodnih novina - uvez maturalnog rada . Uvezivanje u kožu, platno, svilu, eko kožu, restauracija i popravak starih knjiga.

Zamislite moć da zaboravite bol. Zamislite moć da sakrijete tajnu.

POVEZANE KNJIGE