Trajni zapisi

Trajni zapisi - Snowden,Edward | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Snowden,Edward
DIMENZIJA
8,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Trajni zapisi.pdf
ISBN
6862551879662

OPIS

Edward Snowden, čovjek koji je riskirao sve da razotkrije sustav masovnoga nadziranja koji provodi vlada SAD-a, prvi put priča priču svojega života, među ostalim kako je pomogao izgraditi taj sustav i što ga je potaknulo da ga pokuša srušiti. Godine 2013. tada dvadesetdevetogodišnji Edward Snowden šokirao je svijet odmetnuvši se od američke obavještajne zajednice i otkrivši da vlada Sjedinjenih Američkih Država u tajnosti pokušava pronaći način prikupljanja svih telefonskih poziva, SMS-ova i emailova. Rezultat bi bio besprimjeran sustav masovnoga nadzora koji može zadirati u živote svih ljudi na svijetu. Šest godina poslije, Snowden prvi put opisuje kako je pomogao u nastanku toga sustava i što ga je potaknulo da ga razotkrije. Od idiličnih predgrađa Washingtona njegova djetinjstva i tajnih zadataka tijekom zaposlenja u CIA-i i NSA-i, Trajni zapisi izvanrednaje priča o bistrome mladiću odgojenome na internetu — mladića koji je postao špijun, zviždač i, u progonstvu, savjest interneta. Duhovit, lepršav, strastan i prostodušan, Trajni zapisi važan je dokument o našemu digitalnom dobu predodređen da postane klasikom.

Večina je seveda takšnih, katerih življenjska doba ni omejena. II Edward Snowden: Trajni zapisi, 24 sata, Zagreb 2019. Edward Snowden: Trajni zapisi, 24 sata, Zagreb 2019. Edward Snowden, zviždač koji je razotkrio tehnike masovnog nadzora američkih obavještajnih službi, u svojim memoarima "Trajni zapisi" demantirao je postojanje obavještajnih spoznaja o vanzemaljcima.

je priča o bistrome mladiću odgojenome na internetu — mladića koji. je postao špijun, zviždač i, u progonstvu, savjest interneta.

POVEZANE KNJIGE