Suli u avanturi – prijateljstvo

Suli u avanturi – prijateljstvo - Nemet, Sven | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nemet, Sven
DIMENZIJA
5,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Suli u avanturi – prijateljstvo.pdf
ISBN
9627002707470

OPIS

Ovo je pustolovina s afričkog juga gdje mala žirafa traži svog druga. Ovo je i legenda o mudrom slonu koji životinje savane uči bontonu. Poslušaj priču o šašavoj Suli koja pruge želi i banane guli, A sve zato što ne zna tko je i ne može naći krdo svoje.U istoj seriji: – Suli u avanturi – putovanjeMaja Šimleša svoje je nadareno i štosno pero hrabro ukrstila s briljantnim kistom višestruko nagrađivanog akademskog slikara Svena Nemeta kako bi nam ispričali ovu živopisnu, vrckavu, smiješnu, iznimno toplu i poučnu priču o prijateljstvu, sreći i kvalitetama koje posjedujemo, ali koje katkad trebaju iskreni prijateljski poguranac da bismo ih postali svjesni. “Suli je rođena prije 6 godina, u dugim vožnjama automobilom kroz jutarnje gužve do jaslica. Našoj neumornoj djevojčici spavanje nikad nije bilo zanimljivo pa sam vrijeme kratila smišljajući svakojake priče, inspirirana dogodovštinama iz našeg mama-dijete mikrosvemira. No uvijek se najviše iščekivala ona o smotanoj i slatkoj žirafici koja usamljena luta savanom u potrazi za društvom. I dok bi jedna moja ruka odmarala na volanu, druga bi se pretvarala u šašavicu Suli i razgovarala sa živahnom curicom na stražnjem sjedalu. Sve ove godine Suli je ostala omiljena ‘igračka’, najdraža utjeha i najzabavniji lik iz bajke. I dandanas povremeno joj ‘telefoniramo’, na što Suli spremno uskače u prvi avion i stiže iz Afrike ravno na naš prag. Samo što je sada ovdje dočekuju i ručice naše danas 8-godišnje djevojčice koje glume – male žirafe bebe.” – Maja Šimleša

Stoga je Suli upravo takva žirafica. Suli u avanturi - prijateljstvo 69,00 kn . U košaricu Carmen Calvo del Valle.

Visoke glave i koraka duga. Od jutra do mraka savanom vijuga. Maja Šimleša: Suli u avanturi-prijateljstvo By Mali čitači At prosinca 23, 2017 0 Ilustracije: Sven Nemet 36 stranica, meki uvez Nakladnik: Profil Preporučena dob: 3-6 godina.

POVEZANE KNJIGE