Mrtvačka luka

Mrtvačka luka - Cornwell, Patricia | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cornwell, Patricia
DIMENZIJA
4,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Mrtvačka luka.pdf
ISBN
7516990094047

OPIS

Kay Scarpetta je na obuci u doverskoj Mrtvačkoj luci gdje usavršava umijeće ‘virtualne obdukcije’ – najnoviju proceduru koja bi uskoro mogla unaprijediti forenzičku znanost. Neće proći dugo, a nove vještine trebat će joj u praksi. Mladi muškarac srušio se mrtav, naizgled od srčanog udara, jezivo blizu njezinoj kući. Ali ujutro se u mrtvačnici pokazalo da je čovjek morao biti živ kada je zatvoren u vreću i zaključan u hladnjak. Kad revolucionarni 3D radiološki skenovi otkriju još šokantnije detalje o unutarnjim ozljedama kakve Scarpetta nikada nije vidjela, shvati kako je riječ o ubojstvu – i o lukavom, posebno okrutnom neprijatelju s kojim se mora suočiti. Sada se utrkuje s vremenom kako bi otkrila počinitelja prije nego što ponovno ubije. Ali vrijeme brzo izmiče.

ISBN 9789533234670 (tvrdi uvez). - 9789533234663 (meki uvez) Patricia Cornwell: Mrtvačka luka.

Dok traje izložba fasadu muzeja "krase" dvije zastave a na jednoj od njih je velika slika ljudske lobanje. Ta zastava […] Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. POTRESNE SCENE IZ DUBRAVE: U danu preminula 24 covid pacijenta, mrtvačka kola stoje u redu; 'Plačemo ispod ovih odijela!' 23:28 16.12.2020 Hrvatska Automoto Mrtvačka luka / Patricia Cornwell ; s engleskoga prevela Andrea Marić.

POVEZANE KNJIGE