Prvi Božić malog soba

Prvi Božić malog soba Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Prvi Božić malog soba.pdf
ISBN
8996439576977

OPIS

Sobovi su cijelu godinu vježbali za božićnu noć, a sada je kucnuo čas da krenu na dalek put! Hoće li uspjeti dostaviti sve darove i stići kući na proslavu? To ćete otkriti u ovoj zanimljivoj knjižici za igru i zabavu, u kojoj se nalaze zagonetke, igre i više od 250 naljepnica i izrezaka koje će vaše mališane držati zaokupljenima cijeli Božić!

godine, na pravoslavni Božić. Njegovo telo pronašla je sobarica njujorškog hotela Elis Monagan, koja je ignorisala znak "Ne uznemiravaj" okačen na vrata Tesline sobe i ušla unutra. U nagradnom natječaju "Božić dolazi" koji se tijekom studenog i prosinca 2018.

On je imao većih briga, umrla mu je baka. On je isto kao i druga djeca gledao kroz prozor svoje sobe no nije tražio bijele točkice koje bi lepršale po nebu i prekrivale smrznutu zemlju, on je tražio svoju baku, tražio ... Jack je rođen u zatočeništvu te je svih pet godina svog života proveo u jednoj jedinoj sobi pa odatle naziv romana.

POVEZANE KNJIGE