Priča o najboljim prijateljicama

Priča o najboljim prijateljicama - Kušec, Mladen | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kušec, Mladen
DIMENZIJA
10,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Priča o najboljim prijateljicama.pdf
ISBN
6950524320328

OPIS

Slikovnica iz serijala “Moja prva knjiga životnih vrijednosti“ u kojima Mladen Kušec, omiljeni dječji pisac, djeci, na njima razumljiv način, ukazuje na situacije na koje nailaze prilikom svojega odrastanja, te kako ih rješavati da bi u konačnici izraasli u bolje osobe.

Zaljubila se u seksi čuvara, odbacila strahove iz prošlosti i ... 16 stranica meki uvez. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Ovo je priča o najboljim prijateljicama Ellis, Dorie i Juliji, znaju se od osnovne škole.

Dodaj u košaricu. Priča o najboljim prijateljima i nerazdvojim članovima glumačke ekipe iz New Yorka, koja nastupa pred malim brojem gledatelja za skromne honorare i ne dobiva priznanja. Svi maštaju da će jednog dana postati profesionalci, a kada jedan član dobije poziv za sudjelovanje u popularnoj emisiji, ostali su primorani suočiti se sa očajem ... PRIČA O ZEKANU I MACI: Najboljim i nerazdvojnim prijateljima.

POVEZANE KNJIGE