Medo i klavir

Medo i klavir - Litchfield, David | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Litchfield, David
DIMENZIJA
4,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Medo i klavir.pdf
ISBN
8239269488615

OPIS

Dobitnica nagrade Waterstones Children’s Book Prize za najbolju dječju slikovnicu Best Illustrated Book 2016.! Jednoga dana medvjedić u šumi nailazi na nešto što do tada još nije vidio… Bio je to klavir. Dodirnuvši tipke kreće na putovanje koje ga odvodi od njegova doma, u novu i divnu zemlju u kojoj su lijepi zvukovi posvuda, a slava i bogatstvo spremno čekaju. Iako je postao slavan i stekao bogatstvo, nešto je ipak silno žalostilo njegovo srce. Nedostajali su mu obitelj i prijatelji, koje je ostavio u šumi… Ova prekrasno ilustrirana slikovnica priča o pravom prijateljstvu, ljubavi i o tome kako treba slijediti svoje srce i snove, kamo god da idemo, gdje god da jesmo… Prekrasne ilustracije, priča koja nadahnjuje! Najbolja slikovnica godine! – THE BOOKSELLER Topla priča o prijateljstvu, ljepoti glazbe i životnoj avanturi… – HUFFINGTON POST Ovoj neodoljivoj slikovnici djeca će se uvijek rado vraćati. Bezvremenska priča i ilustracije koje vjerno prikazuju svaki osjećaj i detalj…Prekrasno! – PUBLISHER’S WEEKLY Ova slikovnica pruža jednostavnu, ali važnu životnu lekciju o prijateljstvu i ljubavi. – THE GUARDIAN

Sredstva: računalo/tablet/mobitel Ovo je slikovnica koja govori o prijateljstvu, glazbi, svojim snovima, ali i vlastitom srcu. Autor slikovnice Medo svira klavir je David Litchfield, a nakladnik je Mozaik knjiga, 2016. Broj stranica: 40 Godina izdanja: 2018.

Knjiga pod nakladom Mozaik knjiga izdana je kao tvrdi uvez uvez. Pročitajte više. Drugo izdanje omiljene dječje slikovnice "MEDO I KLAVIR", koje je osvojila nagradu "Waterstones Children's Book Prize" za najbolju dječju slikovnicu 2016.

POVEZANE KNJIGE