Meditacija za zaposlene

Meditacija za zaposlene - Osho | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Osho
DIMENZIJA
5,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Meditacija za zaposlene.pdf
ISBN
4740097760617

OPIS

Meditacija za zaposlene nudi jednostavne načine za smanjenje napetosti i kroničnog stresa te brzo opuštanje. Nikome meditacija ne treba više nego ljudima koji nemaju vremena meditirati. Ti su ljudi možda i pokušavali s meditiranjem, ali su odustali jer im je bilo teško uključiti meditaciju u svoj užurbani životni stil. Većina tradicionalnih tehnika meditiranja nastala je prije tisuće godina za ljude koji su živjeli potpuno drugačijim načinom života od današnjeg. Danas samo nekolicini ne predstavlja problem sjesti i opustiti se. Knjiga Meditacija za zaposlene je prepuna metoda koje se veoma lako mogu ukloiti u svakodnevni život. Svakodnevno jutarnje putovanje na posao postaje središnja vježba, a buka gradskog prometa izvana postaje pomoć umjesto smetnja u pronalaženju unutarnjeg mira. Govori se i o aktivnim i o pasivnim meditacijama, a cilj svih tehnika je naučiti nas kako pronaći spokoj u današnjem užurbanom životu. Mnoge su metode posebno osmišljenje kako bi se mogle uklopiti u čitateljevu svakodnevnu rutinu, tako da ubrzo može opušteno , smireno i zaigrano pristupiti i najkaotičnijem danu.

Objavljeno 13.12.2019. Osim toga, tijelo za vrijeme meditacije izlučuje hormone sreće, koji će se, kratkoročno gledano, pobrinuti za dobro raspoloženje, a to vas dugoročno može i zaštititi od depresije. Postoji mnogo tehnika meditacija, no osnovna je podjela na tri oblika: meditaciju na zvuk (mantru), meditacija na formu i meditacija na simbol, pri čemu je ... Knjiga Meditacija za zaposlene je prepuna metoda koje se veoma lako mogu ukloiti u svakodnevni život.

Firme kao što su „Gugl", „Astra Zeneka" ili „Dojče banka" u Londonu još ranije su uvele program meditacije pune svesti (mindfulness). NOVA Meditacija za spavanje / Vođena meditacija za opuštanje s iscjeljujućom energijom. Prijavite se na novi mjesečni paket za SIJEČANJ i pročitajte više na... Ovom meditacijom postižete vibraciju kao da sve ovo već imate u svom životu i Zakon privlačenja će djelovati u skladu sa vašom vibracijom... Meditacija za zaposlene.

POVEZANE KNJIGE