Voljeti se otvorenih očiju

Voljeti se otvorenih očiju - Bucay, Jorge | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bucay, Jorge
DIMENZIJA
11,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Voljeti se otvorenih očiju.pdf
ISBN
9754234626188

OPIS

Kada marketinški stručnjak Roberto dobije e-mail namijenjen nekom Fredyju, obriše ga bez razmišljanja. Međutim mailovi i dalje stižu, i znatiželjni ih Roberto potajno počinje čitati. Šalje ih psihoterapeutkinja Laura, koja zajedno s Fredyjem piše knjigu o čudu ljubavi i zaljubljenosti, o mogućnostima održavanja veze, o vjeri u ideale, ali i o nedostatku ljubavi i pretvaranju očaranosti u zavist. Zadivljeni Roberto sa svakom sljedećom porukom sve više preispituje vlastita ljubavna iskustva pokušavajući otkriti i shvatiti sebe. Ohrabren Laurinim stručnim znanjem i iskustvom, skriven anonimnošću interneta, Roberto preuzima Fredyjev identitet te počinje pisati pisma Lauri, iznositi svoje priče i svoja razmišljanja o ljubavi i sreći. Ali stvarni svijet ima iznenađenja za njega… Voljeti se otvorenih očiju, roman jednoga od najomiljenijih i najčitanijih svjetskih autora Jorgea Bucaya, napisan u suradnji s glasovitom psihoterapeutkinjom Silvijom Salinas, po mnogočemu je jedinstven – napeta, divno ispripovijedana priča istodobno je najpitkiji i najčitaniji priručnik o ljubavnim odnosima, o ljubavi koja nestaje i koju treba održati.

Naslov izvornika: Amarse con los ojos abiertos Vrsta uveza: tvrdi Visina: 204 mm Težina: 305 g Kada marketinški stručnjak Roberto dobije e-mail namijenjen nekom Fredyju, obriše ga bez razmišljanja. II Jorge Bucay: Voljeti se otvorenih očiju 56156 Jezik izvornika: španjolski Prijevod: Silvana Voljeti se otvorenih očiju Treće poglavlje (ulomak) Dragi Fredy, kako ti je bilo na putu? Baš me zanima kako si. Ovih sam tjedana razmišljala o mnogočemu, ali nisam znala kako to izraziti.

Zaprešić : Fraktura, 20 1 0. Voljeti se otvorenih očiju, roman jednoga od najomiljenijih i najčitanijih svjetskih psihoterapeuta, Jorgea Bucayja, po mnogočemu je jedinstven - napeta, divno ispripovijedana priča istodobno je najpitkiji i najčitaniji priručnik o ljubavnim odnosima, o ljubavi koja nestaje i koju treba održati. Autor/i.

POVEZANE KNJIGE