Moja mediteranska dijeta

Moja mediteranska dijeta - Kažinić Kreho, Lejla | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kažinić Kreho, Lejla
DIMENZIJA
7,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja mediteranska dijeta.pdf
ISBN
1059535971574

OPIS

Mediteranska prehrana je način života, a ne samo hrana. UNESCO je 2010. godine mediteranski način prehrane stavio na listu zaštićenih dobara. Mediteranski način prehrane treba očuvati kao zdrav izbor i simbol življenja ljudi ovih prostora koji tisućama godina razmjenjuju kulturu i hranu. Knjiga Moja mediteranska dijeta omogućiti će vam da ostanete zdravi, energični i lijepi uz recepte niskog glikemijskog indexa (GI), glikemijskog punjenja (GL) i visokog indeksa sitosti (SI). Knjiga objašnjava znanstvene spoznaje te predstavlja mediteransku piramidu prehrane kao najzdraviji izbor za naše područje. Uz prehrambene zakonitosti i savjete sadrži mnoštvo mediteranskih recepata koji će vam pomoći da se što kvalitetnije i zdravije hranite te time održite vitalnost, zdravlje i ljepotu. Nova piramida mediteranske prehrane: – mnogo svježeg, sezonskog voća i povrća, mahunarki i integralnih žitarica – organski uzgoj hrane za zaštiitu zdravlja i okoliša – svježe mediteransko začinsko bilje za bogatstvo okusa – kuhanje, obiteljski objedi i kretanje

Lejla Kreho, poznati nutricionista i stručnjak za ishranu, u ovoj knjizi je spojila san svake osobe koja se posvetila dijeti - ukusnu i kvalitetnu hranu sa zdravljem i malim brojem kalorija. Ribe, maslinovo ulje, prhki hleb sa začinjenim sirom, svi ovi recepti nose sa sobom sjaj južnjačkog sunca i dah ... Moja mediteranska dijeta, dr.Lejla Kažinić-Kreho ID EK000283763.

Sedmodnevni jelovnik kroz mediteransku dijetu ... mediteranska dijeta; Za ovu vest ne postoje komentari.

POVEZANE KNJIGE