Iscjeljenje uz anđele

Iscjeljenje uz anđele - Virtue, Doreen | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Virtue, Doreen
DIMENZIJA
8,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Iscjeljenje uz anđele.pdf
ISBN
6212678232414

OPIS

Svuda oko nas su anđeli, moćni i puni ljubavi. Spremni su pomoći svim ljudima na svakom području života. Svatko tko nauči prepoznavati božanske smjernice i poruke, može iscijeliti svoj duh i tijelo. Iscjeljenje uz anđele jedinstveni je priručnik za duhovnu komunikaciju i tumačenje vizija, riječi, misli i osjećaja koji se primaju od Neba. Spoznaja anđeoske prisutnosti otvara put pozitivnim promjenama, oslobađanju od tereta prošlosti i istinskoj slobodi. Oni koji su se pitali hodaju li među nama zvjezdani ljudi i inkarnirani anđeli, napokon će dobiti odgovore.

U prvom dijelu radionice povezujemo se s Anđelima kroz meditaciju, u drugom dijelu učimo kanalizirati... iscjeljenje uz anđele Priručnik za duhovnu komunikaciju i tumačenje vizija, poruka i misli. ZoraN preDiN Druga žena u haremu Autobiografija vašeg omiljenog slovenskog kantautora.

ZoraN preDiN Druga žena u haremu Autobiografija vašeg omiljenog slovenskog kantautora. raDojka sUćeska ligUTić kako djeca pomažu roditeljima da odrastu Dijete kao kompas i putokaz u roditeljstvu.

POVEZANE KNJIGE