Snaga je u vama

Snaga je u vama - Hay, Louise L. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hay, Louise L.
DIMENZIJA
11,51 MB
NAZIV DATOTEKE
Snaga je u vama.pdf
ISBN
7816938463073

OPIS

Louise L. Hay već je uspješno pomogla tisućama ljudi da se oslobode straha, stresa i krivnje koji ograničavaju njihove živote. Knjiga Snaga je u vama razvija ideje izložene u svjetski poznatome bestseleru Iscijelite duh i tijelo i uči vas kako osnažiti svoje emocionalne i mentalne imunosne sustave. Naši nas najbliži – naši roditelji ili partneri, a često i naši kolege na poslu – kritiziraju i žele nas promijeniti. Takva vrst kritike može uzrokovati duboke negativne osjećaje. Louise L. Hay ovom nas knjigom potiče da o sebi mislimo u pozitivnim kategorijama: o onom što činimo a ne o onom što ne činimo, o onom što jesmo a ne o onome što nismo. Njome nam autorica pomaže da shvatimo kako se snaga, koju svi tražimo u okolnom svijetu, zapravo nalazi u nama te da nam je dostupna i spremna da je upotrijebimo na mnogo pozitivnih načina.

[email protected] +385 (0)1 4883 544. Besplatna dostava za sve narudžbe; Zato što je u srcu mira ljubav, a u ljubavi nema straha! Ljubav nema neprijatelja, u njoj postoji samo suosjećanje, radost i šire razumijevanje stvari.

Snaga, koju svi tražimo u okolnom svijetu, zapravo se nalazi u nama te nam je dostupna i spremna da je upotrijebimo na mnogo pozitivnih načina. Knjiga Snaga je u vama razvija ideje izložene u svjetski poznatome bestseleru Iscijelite duh i tijelo i uči vas kako osnažiti svoje emocionalne i mentalne imunosne sustave. Naši nas najbliži - naši roditelji ili partneri, a često i naši kolege na poslu - kritiziraju i žele nas promijeniti.

POVEZANE KNJIGE