Vicevi – Mujo i Haso

Vicevi – Mujo i Haso - Božić, Miro (ur.) | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Božić, Miro (ur.)
DIMENZIJA
5,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Vicevi – Mujo i Haso.pdf
ISBN
4531871639461

OPIS

Ako je smijeh lijek, onda je dobar vic tableta koja će vam pomoći da živite duže i veselije.U našem izboru viceva podijeljenih u knjige Mali Ivica, Policajci, Mujo i Haso, Životinje, Seks, brak i plavuše možete pročitati najnovije viceve koji će vas nasmijati do suza i kojima ćete se često vraćati. Zato čitajte viceve kako biste, prepričavajući ih, postali izvrstan komičar koji će oraspoložiti i opustiti svako društvo… Mujo se zaposli kao vodič u muzeju i nakon dva dana šef ga pozove na razgovor: – Nismo baš zadovoljni tvojim radom. – A što bi vi htjeli? Radim tek dva dana, a već sam prodao dva Picassa i jednog Rembrandta.

Dok su se seksali Mujo ih je posmatrao kroz malu rupicu sa tavana. Odjednom Fati stiže poruka na mobitel.

Pristanu Mujo i Haso te patka im svakom snese po zlatno jaje i rece im da kad pomisle sta zele nek razbiju jaje i zelja ce se ispunit. Mujo i Haso 153 Vraća se Mujo sa posla kad tamo Haso na njegovoj Fati. Mujo sav razočaran kaže Hasi.

POVEZANE KNJIGE