Tvrtka

Tvrtka - Grisham, John | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grisham, John
DIMENZIJA
8,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Tvrtka.pdf
ISBN
3011832799300

OPIS

Kada je mladi pravnik John Grisham u ožujku 1991. objavio Tvrtku, svoj drugi roman, nije ni slutio kakav će obrat nastupiti u njegovom životu! Pet godina i pedeset milijuna prodanih knjiga kasnije, uz sedam objavljenih i četiri ekranizirana romana, John Grisham je s pravom proglašen za najuspješnijeg pisca devedesetih. Od ožujka 1991. nije bilo niti jednog tjedna bez barem jednog Grishamovog naslova na bestseller listi, najčešće na prvom mjestu. Kada je mladi siromašni pravnik Mitchell McDeere za svoj prvi posao prihvatio primamljivu ponudu tvrtke Bendini, Lambert & Locke nije ni slutio što sve uz obilje novca za njega i njegovu suprugu Abby, nosi mukotrpan cjelodnevni rad na poreznim olakšicama za račun bogatih klijenata tvrtke. Jer da je samo mogao naslutiti pobjegao bi glavom bez obzira. Bila je to ponuda koju nikada nije smio prihvatiti! Ovaj prvi veliki Grishamov hit je ujedno i najprodavanija knjiga devedesetih! (II izdanje)

Ne želimo raditi kraj društva, već s njim i u njemu. Već 10 godina podupiremo donjoaustrijski socijalno-pedagoški centar za skrb Pottenstein / dom za djecu i mladež pri provođenju vrijednog posla i angažiramo se godišnjoj božićnoj akciji i akcijama poput „terapeutsko jahanje za osobe s invaliditetom". Tvrtka je kažnjena jer nije ništa poduzimala u 2.5 godine od kada je snimka došla u javnost.

Prvi hrvatski internet servisi ostvareni su na Sun serverima i Solaris operativnom sustavu koje je instalirao, pustio u pogon i održavao upravo Computech. Danas Computech izvodi složene, redundantne sustave za: virtualizaciju radnog mjesta Tvrtka.

POVEZANE KNJIGE