Partner

Partner - Grisham, John | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grisham, John
DIMENZIJA
11,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Partner.pdf
ISBN
8890828257663

OPIS

Pratili su ga danima prije nego što su odlučili zgrabiti ga. Danilo Silva je po svim znakovima živio sam, u skromnoj kući od cigle na kraju sjenovite aleje u malom gradiću Ponta Pora, na samoj granici Brazila s Paragvajem. Nigdje nije bilo traga milijunima za koje su bili sigurni da ih je ukrao. Bio je puno mršaviji, lice mu je bilo promijenjeno plastičnom operacijom, govorio je drugim jezikom, ali bez sumnje to je bio Patrick Lanigan! Četiri godine ranije Patrick Lanigan je bio uspješan mladi pravnik u istaknutom odvjetničkom uredu u Biloxiju, savezna država Mississippi. Imao je mladu i lijepu ženu, kćerkicu, novostečeno partnerstvo u tvrtki i svijetlu budućnost, a onda je jednog hladnog dana u veljači njegov auto skliznuo sa sleđene zavojite seoske ceste u provaliju. Tu je dočekao strašan kraj u buktinji koja je zbrisala sve ovozemaljske tragove. Kada je, šest tjedana poslije, devedeset milijuna dolara namijenjeno značajnom klijentu nestalo s offshore računa tvrtke, partneri su počeli panično postavljati pitanja. Potraga je trajala četiri godine. I sada su ga našli!

one of the owners of a…. Learn more. Noun [].

Starting May 4th all users accessing partneraccess portal might be prompted to enter not only their password but also their username in the login window. epartner_portal ... Loading partner definition: 1.

POVEZANE KNJIGE