Deset vječnih pitanja

Deset vječnih pitanja - Sallis, Zoe | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sallis, Zoe
DIMENZIJA
11,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Deset vječnih pitanja.pdf
ISBN
9188807628757

OPIS

Slavne osobe odgovaraju na deset najbitnijih životnih pitanja.Deset vječnih pitanja uistinu je inspirativno djelo duhovnog izdavaštva koje istražuje ključna pitanja uma i duha. Zoë Sallis intervjuirala je jedinstvenu i raznoliku skupinu međunarodno poznatih osoba, od autora duhovnog bestselera Paula Coelha do rock zvijezde i sudionika kampanje za ukidanje dugova zemljama Trećega svijeta Bona Voxa; od dobitnika Nobelove nagrade za mir Nelsona Mandele do glumca Jacka Nicholsona. Deset vječnih pitanja Zoë Sallis te njezini vješti i pažljivi razgovori s mudrima i poznatima predstavljaju iznimno širok opseg iskustava i spoznaja za svakoga tko je u potrazi za vodstvom i mudrošću. Svaki sugovornik iznosi osobno mišljenje o pitanjima kao što su: Kako zamišljate Boga? Vjerujete li u život nakon života? Čemu vas je život dosad naučio? Zoë Sallis je navela sugovornike na spontane, anegdotske i osobne odgovore, a mnogi od njih odaju dugotrajnu i promišljenu potragu za smislom mnogih životnih zagonetki. Prevela: Radha Rojc Belčec

godine), David Gibbins: «Atlantida», Ivo Škrabalo: «Dvanaest filmskih portreta», Raymond Carver: «Krijesivo», te izdanje knjige "Deset vječnih pitanja ... Na internet knjižari Makart Distribucije možete kupiti knjige iz svih žanrova. Možete izabrati beletristiku, stručnu literaturu, knjige iz oblasti umetnosti, filozofije, psihologije i popularne psihologije, knjige za decu i knjige za tinejdžere, rečnike, vodiče i priručnike iz raznih oblasti. Učiteljski je poziv jedan od najstresnijih.

Dodaj u košaricu-10%. Dodaj u listu želja.

POVEZANE KNJIGE