Vještine komuniciranja udvoje

Vještine komuniciranja udvoje - Fanning P. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fanning P.
DIMENZIJA
9,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Vještine komuniciranja udvoje.pdf
ISBN
6251470737900

OPIS

Istraživanja pokazuju da traju i produbljuju se veze onih parova koji poznaju i primjenjuju osnovne vještine uzajamnosti: slušanje, jasnu komunikaciju, pregovaranje, pravilno postupanje sa srdžbom i sl.Usavršite vještine komunikacije, naučite kako osigurati sklad u bliskom odnosu s partnerom/partnericom. Knjiga je namijenjena parovima u braku ili izvanbračnim zajednicama, heteroseksualnim parovima, homoseksualcima i lezbijskim zajednicama, starima i mladima.

Iako se većini nas čini da točno zna što znači imati ili ne imati komunikacijske ... Komunikaciju možemo podijeliti i prema oblicima komuniciranja. Usmena komunikacija je oblik komuniciranja koji je lako pogrešno protumačiti, jer ne postoji pisani trag, dokaz o postojanju.

Ova će vam knjiga pomoći da razvijete i usavršite vještine koje su vam potrebne da biste svoju ljubav održali na životu. Stvarajući ovu knjigu morali smo napustiti neke Vještine komuniciranja udvoje količina Dodaj u košaricu ISBN: 9536216531 Izdavač: V.B.Z.

POVEZANE KNJIGE