Ovo će boljeti

Ovo će boljeti - Kay, Adam | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kay, Adam
DIMENZIJA
11,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Ovo će boljeti.pdf
ISBN
4700746452884

OPIS

Kakav je život mlađeg liječnika? Pa, radni tjedan traje u prosjeku 97 sati, odluke koje mogu nekome spasiti ili oduzetiživot donose se na dnevnoj bazi, i sve je to obilno zaliveno raznim tjelesnim tekućinama. A, da, i bolnički parking zarađuje bolje od vas. Zvuči suludo? Tako je Adam Kay, danas slavni komičar i scenarist, živio šest godina dok je bio stažist i specijalizant u nekoliko britanskih bolnica. Dnevnik u koji je bez cenzure, hrabro i iskreno zapisivao bilješke nakon neprospavanih noći, beskrajnih dana i propuštenih vikenda, poslužio je kao temelj za knjigu koja je istovremeno urnebesna, zastrašujuća i bolno dirljiva. Iako se radi o britanskom sustavu javnog zdravstva (NHS), situacije i problemi su univerzalni. Pripremite se: saznat ćete sve što ste željeli o pravom životu liječnika, profesionalno i osobno, kao i pokoji podatak koji možda radije ne biste čuli.

tjednu trudnoće. Posve opušteno legla sam na stol pored ultrazvuka nešto čavrljajući s ginekologom.

Format: 14,8 x 21; Uvez: meki Opseg: 240 stranica Iz pera bivšeg liječnika, danas proslavljenog britanskog komičara i scenarista Adama Kaya, svjetlo je dana u hrvatskom prijevodu izdavača „Planetopija", u studenom 2019., ugledao njegov bestseller „Ovo će boljeti" („This is going to hurt"). Ovo će boljeti je djelo autora Adam Kay, nakladnika Planetopija. Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. Ovo će boljeti: Ultimativna lista 5 najljućih papričica na svijetu.

POVEZANE KNJIGE