Živjeti na najlakši način

Živjeti na najlakši način - Katz, Mabel | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Katz, Mabel
DIMENZIJA
12,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Živjeti na najlakši način.pdf
ISBN
9587909056680

OPIS

Mabelina najnovija knjiga “Živjeti na najlakši način” bavi se pitanjima uma, otpuštanja, sjećanja, oprosta, očekivanja, predrasuda, emocija, ovisnosti, sreće, uspjeha i novca. Ova knjiga predstavlja najorganiziranije savjete kako živjeti na najlakši način uz pomoć Ho’oponopona. Otkriva vam nov način razumijevanja kako se osloboditi prošlosti, živjeti u sadašnjosti i prihvatiti nadolazeće prilike u budućnosti.

Inače, jednostavno recite 'ne' voću i njegovom temeljnom šećeru, fruktozi, koja se pretvara u glicerol-fosfat djelotvornije od gotovo svih drugih ugljikohidrata. Najlakši način razumijevanja tehnike Ho'oponopono I najjasniji odgovori na vaša najčešća pitanja Sva prava rezervirana. Ova knjigu nije dopušteno reproducirati u cjelini ili bilo koji njezin dio bez pismenog odobrenja izdavača osim u slučaju recenzenata koji mogu "Odrasti na najlakši način" knjiga je koja inspirativnim porukama i ilustracijama pomaže svakom djetetu i odrasloj osobi odrasti i živjeti s vjerom i povjerenjem da doista možemo postići sve što poželimo.

Ovo je sedma knjiga ... A, ako je ovo najbolji način da bude zadovoljan i pravodobno informiran, zašto ne? Jednostavno, kako sam dosta aktivan na Facebooku, vidio sam da je to najbrži i najlakši način za komunikaciju s putnicima. Ljudi nekad nešto zaborave na Postiri ili im nešto zatreba, a za to sve putem grupe mogu pitati.

POVEZANE KNJIGE