Gramatika hrvatskog jezika

Gramatika hrvatskog jezika - Babić, Stjepan | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Babić, Stjepan
DIMENZIJA
3,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Gramatika hrvatskog jezika.pdf
ISBN
5609821947731

OPIS

Gramatika hrvatskoga jezika – Priručnik za osnovno jezično obrazovanje – 16. izdanje< Više od trideset pet godina ovaj temeljni, znanstveno i didaktički sustavno, pregledno i primjereno osmišljen školski priručnik pomaže učenicima i nastavnicima, studentima i znanstvenicima, ali i svima onima koji traže pomoć u izučavanju ili uporabi gramatike hrvatskoga jezika. Visoku znanstvenu razinu u pristupu i obradbi gramatičke građe prati jedinstvena didaktična umješnost kojom autori složene gramatičke postulate objašnjavaju na jasan, razumljiv i pristupačan način, najčešće na primjerima iz djela hrvatskih književnika, znanstvenika i publicista. Izborom građe autori okvirno prate školskim programima predviđena temeljna gramatička znanja, no sustavnost, preglednost i pristupačnost čine ovaj priručnik zaista i u doslovnom smislu riječi knjigom za svaki dom i svaki radni stol.

Pomoću pitanja i odgovora gramatika daje uvid u gradivo iz tri temeljna područja: Glasovi, glasovne promjene, naglasci; Vrste i oblici riječi; Rečenica i rečenični dijelovi. GRAMATIKA HRVATSKOGA JEZIKA - priručnik za osnovno jezično obrazovanje 104,00 kn 93,60 kn Hrvatski jezični portal (HJP) je pretraživ rječnik hrvatskog jezika nastao kao rezultat zajedničkog projekta Novog Libera i Srca. Organiziran je oko rječničke baze Novog Libera.

Dodaj-10 % ... Provjeru više jezika. Dokument je možda napisan na više jezika ili se želite prebaciti na neki drugi jezik da biste potvrdili uređivanje.

POVEZANE KNJIGE