Klub P.S. Volim te

Klub P.S. Volim te - Ahern, Cecelia | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ahern, Cecelia
DIMENZIJA
5,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Klub P.S. Volim te.pdf
ISBN
7428957000004

OPIS

Prošlo je sedam godina od Gerryjeve smrti i šest otkad je Holly pročitala njegovo posljednje pismo. Holly sada radi u dućanu rabljenom odjećom sa svojom sestrom Ciarom. Dućan je i mjesto druženja lokalne zajednice u kojem se redovito snimaju podcasti na temu Kako govoriti o… Holly je zadovoljna svojim životom, ostavila je prošlost za sobom, u novoj je vezi, uspostavila je unutarnji mir i raduje se budućnosti. Ponosi se sobom jer sve što je prolazila nakon gubitka voljenog muža nije bilo nimalo jednostavno. Jednoga dana Ciara predloži Holly da gostuje u podcastu i govori o smrti. Holly pristaje i ne sluteći kakvu će lavinu pokrenuti te koliko će se njezin život iz temelja promijeniti, još jednom… Klub P. S. Volim te topla je, dirljiva i inspirativna priča o ljubavi, smrti, žalovanju, opraštanju i nadi. Bez sumnje svi ljubitelji Cecelije Ahern uživat će u ovom prekrasnom nastavku romana P. S. Volim te koji je dirnuo milijune i prema kojem je snimljen hit-film. Romani Cecelije Ahern dosad su prodani u vrtoglavih 25 milijuna primjeraka u više od 40 država svijeta.

Količina. Dodaj u košaricu Prošlo je sedam godina od Gerryjeve smrti i šest otkad je Holly pročitala njegovo posljednje pismo.

Volim te. Nisam znala što očekivati od nastavka knjige koja nas je još davno osvojila i koja me također uspjela rasplakati, nekih 10 godina ranije.

POVEZANE KNJIGE