Kad župniku prekipi

Kad župniku prekipi - Mercier, Jean | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mercier, Jean
DIMENZIJA
10,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad župniku prekipi.pdf
ISBN
7740197260382

OPIS

Ništa više nije kako treba u župi vlč. Benjamina: župljanke zadužene za cvjetne aranžmane na oltarima međusobno se ogovaraju i svađaju, netko je uneredio ispovjedaonicu, a nekolicina vjernika pokrenula je peticiju protiv njega. Jedni mu zamjeraju da je konzervativan i zaostao, a drugi da nije dovoljno predan zaštiti tradicionalnih vrijednosti. Biskup je nezadovoljan, a on frustriran… Zašto je uopće postao svećenik? Radi ljudi koji se svađaju oko vaza za cvijeće ili oko politike, a ne obaziru se uopće na ono bitno u vjeri? Svega mu je dosta! Odlučuje pokupiti stvari i otići. Njegov iznenadni nestanak župljane je ostavio s mnoštvom pitanja: Gdje je? Je li otišao s nekom ženom? Je li poludio? Je li preminuo? Čitav niz neočekivanih događaja koji će potom uslijediti imat će velikoga utjecaja na živote likova ove knjige, kao i na one koji je uzmu u ruke…Jer ovo je nezaboravna duhovita priča o našim župnicima, ali još više o svima nama, roman koji će vas nasmijati i duboko dirnuti.

[email protected] +385 (0)1 4883 544. Besplatna dostava za sve narudžbe; Kliknite i saznajte više na sljedećem linku: http://verbum.hr/knjige/kad-zupniku-prekipi-7124/Ništa više nije kako treba u župi vlč.

Nevjerojatan književni talent i iznimna duhovna dubina. Izvrstan humoristični roman Jeana Merciera Kad župniku prekipi izvorno je objavljen u Francuskoj, gdje je postao izdavački fenomen s nakladom od 50.000 primjeraka te se mjesecima nalazio na top ljestvicama čitanosti. Fantastičan roman prepun inteligencije, humora i mudrosti.

POVEZANE KNJIGE