Zlatni kavez

Zlatni kavez - Lackberg, Camilla | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lackberg, Camilla
DIMENZIJA
8,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Zlatni kavez.pdf
ISBN
1692629073245

OPIS

V.B.Z. PREDSTAVLJA MISTIČAN PSIHOLOŠKI TRILER AUTORICE KOJA JE PRODALA VIŠE 20 MILIJUNA PRIMJERAKA SVOJIH ROMANA Ženska osveta – tako lijepa i tako okrutna Na prvi pogled, Faye ima sve. Savršenog supruga, prekrasnu kćer i luksuzan stan u najpoželjnijem dijelu Stockholma. Ali Faye se osjeća kao da je zarobljena u kavezu, a tamna sjećanja iz njezina djetinjstva u Fjällbacki progone je sve više. Nekad je bila snažna i ambiciozna žena, prije nego što se odrekla karijere zbog supruga Jacka i obitelji. Kad slučajno zatekne Jacka s drugom ženom, njezin se svijet raspada u komadiće. K tome, Jack zatraži razvod i Faye preko noći ostane doslovno bez ičega. Potpuno je slomljena i na dnu, sve dok ne odluči osvetiti se. Zlatni kavez roman je o ženi koja je iskorištena i izdana, ali koja uspijeva preuzeti sudbinu u svoje ruke. To je dramatična i odvažna priča koja pomiče granice – anatomija osvete jedne žene koja je odbila biti žrtva. CAMILLA LÄCKBERG jedna je od najčitanijih autorica na svijetu. Njezinih deset knjiga iz serije psiholoških trilera smještenih u priobalni švedski gradić Fjällbacku prodano je u više od 22 milijuna primjeraka i objavljeno u 60 zemalja. Ona je također uspješna poslovna žena i jedna od osnivačica investicijskog društva Invest In Her (Uloži u nju) koje se bavi ženskim poduzetništvom i borbom protiv rodne razlike u plaćama. Roman Zlatni kavez novi je korak u spisateljskoj karijeri Camille Läckberg u kojem je glavni lik snažna žena, nezaboravna Faye, a roman nosi poruku o ženskoj snazi, sposobnosti i ravnopravnosti.

godine ... Label and copyright: Marina Viskovic / City RecordsZabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!Video: G★ ProductionAu... Zlatni kavez Archives - Page 2 of 6 - Studio MD 1 -1 archive,paged,category,category-zlatni-kavez,category-746,paged-2,category-paged-2,bridge-core-2.2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-21.0,qode-theme-studio md1,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer ... ZLATNI KAVEZ % 0 % Sačuvajte u listi želja. Proveri dostupnost u radnjama .

nZEB u obnovi / TRESS 18./19.2.2021. LafargeHolcim suosnivamit MIT Konzorcija za klimu i održivost; Rowenta RR7447 - najtanji robotski usisavač 4-u-1 (*) "Zlatni kavez" čita se brzo i lako, tema je zanimljiva.

POVEZANE KNJIGE