Tata na dar

Tata na dar - Gavran, Miro | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gavran, Miro
DIMENZIJA
4,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Tata na dar.pdf
ISBN
7389868336474

OPIS

Slikovnica Tata na dar vodi nas na putovanje u daleke krajeve gdje se slavi fiesta i gdje upoznajemo jednu simpatičnu obitelj koju čine mama Karambita, tata Sančo, dječak Gomez i njegova sestrica Marita. Međutim, tate nema već pet mjeseci jer su ga oteli strašni gusari pa djeca ne mogu uživati u velikoj proslavi koja se priređuje u gradu. Brižna mama Karambita ne želi više stajati prekriženih ruku i gledati svoju malu obitelj kako pati. Naoružana hrabrošću i lukavstvom, kreće na opasno i neizvjesno putovanje u susret strašnim gusarima. Tata na dar topla je i poučna priča koja ističe važnost zajedništva, hrabrosti, samostalnosti i ljubavi kao pokretačke sile i najvećeg bogatstva. Ovu zabavnu i edukativnu slikovnica namijenjenu ranom školskom uzrastu osmislili su Miro Gavran, poznati autor knjiga za djecu i odrasle i dobitnik nagrada „Ivana Brlić Mažuranić“, „Mato Lovrak“, Specijalne nagrade na Međunarodnom književnom festivalu za djecu i mlade u Sofiji i kandidat za nagradu „Hans Christian Andersen“, a simpatične i živopisne likove i dizajn slikovnice osmislio je Davor Šunk, crtač i dizajner, autor niza edukativnih slikovnica za djecu školske i predškolske dobi te dobitnik nagrade Kiklop za knjigu Palac Sim palac Tam.

19:18. Bandić: "Ne glasajte za one koji vas s plakata zovu na promjene" TATA Africa Holdings (Tanzania)Limited, does the distribution of Tata Motors product range of Saloon Cars, Station Wagons-4x4,Range of Pickups ,Trucks & buses in Tanzania.

"Drago mi je da baš na Međunarodnom dječjem festivalu promoviram ovu slikovnicu. Slikovnica Tata na dar vodi nas na putovanje u daleke krajeve gdje se slavi fiesta i gdje upoznajemo jednu simpatičnu obitelj koju čine mama Karambita, tata Sančo, dječak Gomez i njegova sestrica M... Slikovnica Tata na dar vodi nas na putovanje u daleke krajeve gdje se slavi fiesta i gdje upoznajemo jednu simpatičnu obitelj koju čine mama Karambita, tata Sančo, dječak Gomez i njegova sestrica Marita. Međutim, tate nema već pet mjeseci jer su ga oteli strašni gusari pa djeca ne mogu uživati u velikoj proslavi koja se priređuje u gradu. Predstava "Tata na dar" 21/02/2020 Dramska družina Kolibrići i Gradska knjižnica "Franjo Marković" pozivaju na predstavu „Tata na dar" prema igrokazu poznatog suvremenog hrvatskog autora Mire Gavrana, u obradi članova dramske družine „Kolibrići". 'Tata na dar', pojasnio je, govori o mami Karambiti, a radnja se događa prije 300 godina u jednoj južnoameričkoj državi.

POVEZANE KNJIGE