Potraga

Potraga - Šumberac,Manuel | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šumberac,Manuel
DIMENZIJA
8,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Potraga.pdf
ISBN
3657469242067

OPIS

Nešto je izgubio. Potragu je započeo. Ostali su naišli. Potrazi se priključili. Što li su pronašli? Otkrijte u prekrasnoj slikovnici nagrađivanog ilustratora i animatora Manuela Šumberca. Ova prekrasna i jednostavna priča s malo riječi i upečatljivim ilustracijama priča o nastanku prijateljstva. Ono nastaje dok se radi nešto drugo ili dok se traga za nečim drugim. Manuel je detaljan i vrlo slojevit ilustrator – na naizgled čistoj stranici nalazi se mnoštvo detalja. Ova je slikovnica i dobra zabava za istraživanje jer će djeca moći pratiti trag svakog pojedinog psa i kako svaki reagira: jedan vrlo predano traži i sudjeluje uživljavajući se u potragu, drugi samo njuška i ništa ne nalazi, jedan samo prolazi… Svaki ima svoj izraz lica i svaki je na svoj način duhovit. Ovo je slikovnica koja će zabaviti i djecu i odrasle.

January 24 at 4:00 AM · Vertikalne serklaže, armatura, nosivi zidovi... Tek danas svi pričaju o protupotresnoj gradnji, iako stručnjaci već odavno upozoravaju da živimo na trusnom području i da naši domovi nisu spremni za ovoliko po Richteru.

INSTAGRAM se našao na meti optužbi za promicanje rasističkih stereotipa kad su neki korisnici primijetili čudan rezultat pretrage emojija. Na ljestvici boli, ona koju Anja osjeća zbog svoje rijetke bolesti je na samom je vrhu, čak gora i teža od boli pri porođaju. Lijek koji joj je pomagao... Okončana je potraga za tijelima žrtava i olupinom aviona koji je u Indoneziji pao 9.

POVEZANE KNJIGE