Harry Potter i zatočenik Azkabana

Harry Potter i zatočenik Azkabana - Rowling, J. K. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rowling, J. K.
DIMENZIJA
8,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Harry Potter i zatočenik Azkabana.pdf
ISBN
3812770499776

OPIS

Azkaban, jezovita tvrđava nad kojom bdiju ubojiti čuvari, mjesto je kamo čarobnjački svijet šalje one koje bi najradije zaboravio – ubojice, prevarante i općenito opasne tipove. Jedan je od njih i Sirius Black, koji je nakon dvanaest dugih godina nekako našao načina da pobjegne iz tog mračnog mjesta koje siše dušu. Glasine kažu da se uputio u Hogwarts, gdje je upravo počela nastava, a Harry se vratio s praznika na treću godinu. Škola je u strahu, pa Ministarstvo magije šalje azkabanske čuvare da pomognu štititi učenike i profesore. No, njihova će prisutnost imati užasne posljedice, a još je gora činjenica da se usred škole nalazi opasni izdajnik…

A Harry je, na svoju preveliku žalost, jednostavno osuđen provoditi praznike u njihovu negostoljubivu domu. Harry Potter i zatočenik Azkabana. Leave a reply.

Rowling Scenarij:Steven Kloves Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. Harry Potter i zatočenik Azkabana. 49,90 kn.

POVEZANE KNJIGE