Propuh, papuče i punica

Propuh, papuče i punica - McClain Brown, Cody | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McClain Brown, Cody
DIMENZIJA
3,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Propuh, papuče i punica.pdf
ISBN
2800232915636

OPIS

Vedra priča o prilagođavanju Amerikanca Codyja McClaina Browna na život u Hrvatskoj. Nakon što se zaljubi u tajanstvenu, prelijepu hrvatsku djevojku (za koju zna da je iz Hrvatske, no pretpostavlja da to znači iz Rusije), Cody je uspijeva zavesti i njih se dvoje zajedno sele u Split. Ondje će ga zateći svijet smrtonosnih propuha, beskrajnog ispijanja kave, kao i silovita volja matrijarhalne punice. Propuh, papuče i punica ide dalje od predivnih slika Hrvatske i na komičan nam način otkriva ljepotu hrvatskih ljudi i kulture.

Nakon što se zaljubi u tajanstvenu, prelijepu hrvatsku djevojku (za koju zna da je iz Hrvatske, no pretpostavlja da to znači iz Rusije), Cody je uspijeva zavesti i njih se dvoje zajedno sele u ... Propuh, papuče i punica, zanimljiv naslov - je li punica već pročitala knjigu? Oh, da. I, što kaže? Sviđa joj se! Mislim da nam je ova knjiga zapravo pomogla, pročitala ju je u jedan dan.

studenog, odgledat će i autor predstavu uprizorenu prema njegovom djelu. Da je čovjek neodvojiv od prostora, ali i obrnuto, na duhovit i zabavan način pokazao je Cody McClain Brown, Amerikanac i splitski zet, koji je svoj susret s novim i nepoznatim prostorima Hrvatske opisao u tekstovima na blogu Zablogreb koji su 2014. godine ukoričeni u knjigu Propuh, papuče i punica, a ove su godine dobili i svoju… ?/td> 3JE_V.GIF" alt="linje" width="15" height="50" border="0"> Stopalo AB Sveavägen 19 191 34 Sollentuna.

POVEZANE KNJIGE