Kapetan Gaćeša i razorni revanš radioaktivnih robo-gaća

Kapetan Gaćeša i razorni revanš radioaktivnih robo-gaća - Pilkey, Dav | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilkey, Dav
DIMENZIJA
5,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Kapetan Gaćeša i razorni revanš radioaktivnih robo-gaća.pdf
ISBN
1688390198317

OPIS

Kapetan Gaćeša i razorni revanš radioaktivnih robo-gaća deseta je knjiga o Kapetanu Gaćeši. Je li to kraj Kapetana Gaćeše? PAZI! ZOMBI-MAMLAZI NA CESTI Kad smo posljednji put vidjeli naše junake Darka i Marka, baš su se bili pretvorili u opake zombi-mamlaze osuđene da vječno lutaju poharanim planetom. Ali zašto, možda ste se upitali, čudesni Kapetan Gaćeša nije spasio dečke od te strašne sudbine? Zato što Zvečko Zvongačić i njegovi štosovi s putovanjem kroz vrijeme nisu Darku i Marku ni dali da uopće stvore Kapetana Gaćešu! A sad, nakon što su zauvijek promijenili tijek ljudske povijesti, naši junaci moraju smisliti kako da ga opet VRATE NA STARO!

Knjiga pod nakladom Mozaik knjiga izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. Opis - KAPETAN GAĆEŠA I RAZORNI REVANŠ RADIOAKTIVNIH ROBO - GAĆA.

Neka su GAĆE s tobom! Pridružite se Darku i Marku i njihovom gumilasticnom junaku, Kapetanu Gaceši, zbog smijeha, igara i veselih psina! Ova će vam silna knjiga pokazati kako da nacrtate svoje miljenike, a i da pravite vlastite stripove. Proizvod Dvanaesti epski roman o dva prijatelja i njihovome urnebesnome kapetanu Gaćeši Marko Darko te njihovi dvojnici Jučerašnji Marko žive mirnim životom Dvojica idu u školu a druga se skrivaju kućici na stablu po cijele dane igraju videoigrice Ali svemu dobrome brzo dođe kraj pa tako onu ubrzo otkrivaju da je njihovu gradu nešto trulo (i smrdi gore od hrpetine ustajalih ljigavih ... Kapetan Gaćeša i odurna osveta Turbo-zahoda 2000 jedanaesta je knjiga o Kapetanu Gaćeši.. I baš kad si pomislio da možeš mirno povući vodu… Turbo-zahod 2000 uzvraća udarac! Zahod-mesožder, poznat po tome što proždire sve što mu se nađe na putu, stekao je baš dobar apetit… za SVE! Kapetan Gaćeša 9 - zveknuto zezanje zvecka zvongacica meki uvez, 302 str.

POVEZANE KNJIGE