Društvo čatrobnih jednoroga

Društvo čatrobnih jednoroga - Phipps, E. Selwyn | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Phipps, E. Selwyn
DIMENZIJA
6,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Društvo čatrobnih jednoroga.pdf
ISBN
1853916747874

OPIS

Ovaj prekrasan priručnik najbolji je dokaz da jednorozi doista postoje jer donosi priče o desetljećima istraživanja i proučavanja svih vrsta jednoroga i iznosi osobine i svojstva svakog od njih. Kako su nastali zlatni i srebrni jednorog? Uzbudljivu priču o tome pronaći ćete upravo u ovoj knjizi. Na svijetu danas postoji sedam vrsta jednoroga: gorski dragulji, vodeni mjeseci, šumski cvjetovi, pustinjski plamičci, ledeni lutalice, olujni goniči i sjenoviti noćnici. O svakoj od njih autor pripovijeda kako je otkrivena, gdje živi, kako se ponaša, koje su joj osobine, kako je pronaći i jesu li ti jednorozi skloni ljudima. Autor Selwyn stoti je predsjednik Društva čaorbnih jednoroga, a ova je knjiga jedinstvena jer su dosadašnja saznanja prvi put skupljena u knjizi. Cilj je ovog društva brinuti i čuvati jednoroge. Da bi ih se uočilo i došlo u kontakt s njima, osoba mora biti izuzetno strpljiva i pažljiva jer jednorozi su osjetljiva i plaha bića. Ali vjerujemo da će ova knjiga biti odličan poticaj djeci da uživaju u tim divnim stvorenjima i postanu članovi Društva čarobnih jednoroga te tako zaštite ova fantastična stvorenja.

Phipps - Društvo čarobnih jednoroga - Službeni priručnik je sljedeće štivo koje preporučuje Knjiga.ba navodeći da je to prekrasan priručnik, najbolji dokaz da jednorozi doista postoje jer donosi priče o desetljećima istraživanja i proučavanja svih vrsta jednoroga i iznosi osobine i svojstva svakog od njih. Društvo čarobnih jednoroga okuplja ljude sa svih… Continue reading Društvo čarobnih jednoroga - službeni priručnik. Komentiraj.

najnovije . najnovije; najčitanije; Genijalna knjiga za sve obožavatelje jednoroga: Bića iz mašte postala su stvarna.

POVEZANE KNJIGE