Rezidba ruža

Rezidba ruža - Grobmann, Gerd | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grobmann, Gerd
DIMENZIJA
11,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Rezidba ruža.pdf
ISBN
9173303356991

OPIS

Cvjetaju li vaše ruže odista u punom sjaju? Biste li željeli stvoriti pravi ružičnjak iz snova, u kojem će cvjetati neke od najljepših svjetskih ruža? Pomoću ovog priručnika naučit ćete koja su pravila rezidbe ruža kako bi one cvjetale u punom sjaju, a u njemu možete još saznati: – osnovnu podjelu ruža prema grupama, ovisno o njihovom rastu i načinu uzgoja – koja su temeljna pravila rezidbe, zakonitosti rasta i vrste rezidbe u skladu s karakteristikama pojedine grupe ruža – koji vam je alat potreban za rezidbu, te koje je najbolje vrijeme za rezidbu vaših ruža – pregled najpoznatijih sorti ruža, te njihove karakteristike i posebnosti. Ovaj je praktični priručnik namijenjen svim ljubiteljima ruža u kojem je pomoću fotografija i detaljnih ilustracija objašnjen postupak rezidbe ruža kako bi one mogle postići svu raskoš svojih cvjetova, te s pravom zaslužiti naziv „kraljica cvijeća”.

Pripremite se za rezidbu Foto: Thinkstock. Ruže možemo rezati i u jesen i proljeće.

Ako korijenje postane pregusto zbijeno, vaša biljka neće cvjetati. Ruže penjačice jedne su od onih ukrasnih biljaka koje se često koriste za žive zidove, ukrasno prekrivanje dijelova kuća, a savršene su i za prekrivanje ograda. Također su posebne po svojoj visini pa tako neke vrste mogu narasti i do pet metara.

POVEZANE KNJIGE