Buđenje tigra

Buđenje tigra - Levine, dr.Peter A. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Levine, dr.Peter A.
DIMENZIJA
8,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Buđenje tigra.pdf
ISBN
4404576918779

OPIS

Svi posjedujemo urođenu sposobnost za transformaciju traumatskih iskustava – glavno je polazište Petera A. Levine, liječnika i fiziologa koji je prije dvadesetak godina postavio revolucionarni pristup liječenju traume. Sve otada cijenjeni je autor i glavno polazište svih koji se bave traumom, bilo kao terapeuti, liječnici ili istraživači. Čovjek je životinja kojoj visoko razvijene kognitivne sposobnosti često više odmažu nego pomažu da se nosi sa situacijama u kojima bismo zapravo trebali djelovati instinktivno, u knjizi objašnjava Levine. Ne uspijevajući osloboditi energiju koja ostaje u našem tijelu zarobljena nakon traumatskog iskustva, razvijamo neželjene posljedice koje se mogu pretvoriti u fobije, anksioznost pa i delikvenciju i nasilnost. Levine postavlja intrigantno pitanje: zašto divlje životinje, iako često u životnoj opasnosti, rijetko pate od trauma? Razumijevanje dinamike koja divlje životinje čini praktički imunima na simptome traume, ključ je iscjeljenja traume kod ljudi. Ova nas knjiga vodi kroz svijet suptilnih, ali vrlo moćnih poriva koji upravljaju našim reakcijama na životne događaje koje doživljavamo prijetećima.Levine nudi novo i optimistično viđenje traume i čitatelju nudi niz dragocjenih uvida, ali i vježbi kojima je traumu moguće izliječiti.

Levine, liječnika i fiziologa koji je prije dvadesetak godina postavio revolucionarni pristup liječenju traume. Sve otada cijenjeni je autor i glavno polazište svih koji se bave traumom, bilo kao terapeuti, liječnici ili istraživači. Knjigu "Buđenje tigra " Ann Frederick,Peter A.

Sve otada cijenjeni je autor i glavno polazište svih koji se bave traumom, bilo kao terapeuti, liječnici ili istraživači. Knjigu "Buđenje tigra " Ann Frederick,Peter A. Levine ,online kupite na stranicama Knjižare Ljevak .

POVEZANE KNJIGE