ABC vježbenica

ABC vježbenica - Kozina, Drago (ur.) | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kozina, Drago (ur.)
DIMENZIJA
8,46 MB
NAZIV DATOTEKE
ABC vježbenica.pdf
ISBN
2743518661353

OPIS

ABC vježbenica prepuna je zanimljivih zadataka i priprema dijete predškolskoga uzrasta za buduće školske izazove na zabavan i kreativan način. Pristupite učenju pisanja kao igri, pružite djetetu ugodne i zabavne trenutke jer će tako brže i lakše usvojiti tu korisnu vještinu.

Pristupite učenju pisanja kao igri, pružite djetetu ugodne i zabavne trenutke jer će tako brže i lakše usvojiti tu korisnu vještinu. ABC vježbenica prepuna je zanimljivih zadataka i priprema d... ABC vježbenica prepuna je zanimljivih zadataka i priprema dijete predškolskoga uzrasta za buduće školske izazove na zabavan i kreativan način. Pristupite učenju pisanja kao igri, pružite djetetu ugodne i zabavne trenutke jer će tako brže i lakše usvojiti tu korisnu vještinu. Poštovani, naš webshop od 21.12.2020.

Do sada je izdano 640 brojeva. Časopisu "ABC tehnike" dodijeljena su i mnogobrojna priznanja, a među njima valja istaknuti da je prvi dobitnik Državne nagrade tehničke kulture "Faust Vrančić". Mala ABC vježbenica - ABC vježbenica prepuna je zanimljivih zadataka i priprema dijete predškolskoga uzrasta za buduće školske izazove na zabavan i kreativan način.

POVEZANE KNJIGE