Svemirski taksi

Svemirski taksi - Šunk, Davor | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šunk, Davor
DIMENZIJA
3,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Svemirski taksi.pdf
ISBN
7765298355401

OPIS

Svemirski taksi mala je, ali zanimljiva i edukativna priča o velikom i dalekom svemiru. Pisana jednostavnim jezikom, odličan je uvod u prepoznavanje zviježđa i planeta, i kao takva svidjet će se svakom djetetu koje mašta o tome da kao astronaut putuje svemirskim prostorom u raketi i posjećuje lokalitete kao što su Mjesec, Saturn, Veliki i Mali medvjed, Kumova slama, Sjevernjača i Sunce. Ova ljupka priča prožeta zabavnim rimama koje prate maštovite ilustracije očarat će roditelje i djecu i nadahnuti ih da razvijaju interes za noćno nebo. Autor teksta ugledni je hrvatski književnik i glazbenik Aljoša Vuković, koji već dugi niz godina piše zagonetke i poeziju za djecu. Za ilustracije je zaslužan Davor Šunk, hrvatski crtač i dizajner, autor niza edukativnih slikovnica za djecu školske i predškolske dobi te dobitnik nagrade Kiklop za knjigu Palac Sim palac Tam

... Virgin Atlantic, podružnica Virgin Grupe u vlasništvu multimilijardera Richarda Bransona, planira ove godine testirati svoj prvi svemirski taksi, a prve komercijalne orbitalne letove s putnicima najavljuje za 2013. ili 2014., objavili su u utorak dužnosnici kompanije. Svemirski taksi mala je, ali zanimljiva i edukativna priča o velikom i dalekom svemiru.

NASA je odvojila 1,6 milijardi dolara za privatnu tvrtku koja će razviti projekt i proizvesti letjelicu za prevoženje ... Svemirski taksi: General. TOP ponuda: Knjige_za_djecicu: Opis proizvoda.

POVEZANE KNJIGE