Ljubav

Ljubav - Emerson, Ralph Waldo | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Emerson, Ralph Waldo
DIMENZIJA
4,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubav.pdf
ISBN
4690600056082

OPIS

Netko je rekao da Nietzsche nikad nije odlazio na put bez zbirke Emersonovih eseja. Tri eseja odabrana za ovu knjigu – Povijest, Ljubav i Krugovi – nevjerojatnom lucidnošću pričaju o odnosu između prirode i umjetnosti.

čuvaj ove stihove, to te srce moje moli, jer ovi stihovi te podsječaju da te netko ludo voli. Savjeti za uspješan život iz područja ljepote, karijere, zdravlja, ljubavi, mode i obitelji. ljubav, složen intenzivan osjećaj (afekt) privrženosti. Unatoč važnosti u čovjekovu životu, zbog svoje složenosti malo je istraživana.

Pripremajući se za koncert karijere na Šalati, koji je prebačen za jesen ove godine, Pipsi su odlučili osvježiti jedan od najprepoznatljivijih singlova svoje karijere, objavljen na albumu »Dernjava«. Ljubav osvetnika: Nemilosrdno i iz očaja upucala je Mirana - pogledajte ovu jezivu scenu. Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije.

POVEZANE KNJIGE