Holistička anatomija

Holistička anatomija - Waller, Pip | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Waller, Pip
DIMENZIJA
8,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Holistička anatomija.pdf
ISBN
4457024677724

OPIS

Komplementarni i alternativni pristupi zdravlju i medicini sve su više prihvaćeni kako ograničenja konvencionalnih tretmana postaju sve vidljivija. Ova knjiga predstavlja autoritativnu studiju anatomije, fiziologije i patologije, ali cijelu raspravu autorica proširuje povezujući znanost o tijelu i razne oblike alternativnih pristupa zdravlju kako bi istražila način na koji ljudsko tijelo funkcionira – i način na koji stupa u interakciju sa svojim okružjem te kako to postojanje doživljava na emocionalnoj i duhovnoj razini. Temeljna znanstvena terminologija i detaljni opisi protkani su neformalnim, katkad humorističnim opažanjima, činjenicama i zamislima o životu. Mehanizmi, strukture i funkcije tijela istraženi su zajedno s načinom na koji se oni povezuju/odnose s duhovnim i energetskim paradigmama, emocijama i ekološkim načelima. Prva polovica knjige govori o temeljnoj anatomiji i fiziologiji, opisujući glavne tjelesne sustave i način na koji su međusobno povezani. Taj dio uključuje i promišljenu raspravu o starenju i umiranju. Druga polovica knjige usredotočena je na modele zdravlja i bolesti, one tradicionalne i holističke. Teme uključuju pitanja kao što su patologija, emocionalno zdravlje, pet elemenata medicine i duhovni uzroci bolesti.

Ahamkara. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Holistička anatomija autora Waller, Pip. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! HOLISTIČKA ANATOMIJA.

FREKVENCIJA. Usvajanje, razumijevanje pojmova vezanih za protok i djelovanje energije; energija ... Holistička anatomija Autorica Pip Waller uspješno povezuje znanost o tijelu i Holistička anatomija je odlična knjiga autora Pip Waller.

POVEZANE KNJIGE