Od pizduna do tajkuna

Od pizduna do tajkuna - Čulina, Arijana | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Čulina, Arijana
DIMENZIJA
10,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Od pizduna do tajkuna.pdf
ISBN
9068499212173

OPIS

Roman koji će vas nasmijati do suza Pisat ću o svom vijugavom putu prema vrhu i preprekama koje sam na njemu morao svladavati atletski skokovima. Ako i vi želite da vam jedina briga u životu bude hoćete li ove godine skijati u Aspenu ili Garmisch-Partenkirchenu na trošak kompanije, dok se ostali muče da bi otplatili hipoteku ili platili stanarinu, ako želite novog bemvea koji ste oduvijek pohlepno gledali, novu jahtu usidrenu ispred vaše vile na obali i nikad ne osjetiti znoj od posla na čelu, ako ne želite izgarati na poslu 100 sati na tjedan i žrtvovati svaki vikend sljedećih 25 godina, ovo je priča za vas. Roman Od pizduna do tajkuna istovremeno je urnebesan humoristični roman i razorna kritika tranzicijskog hrvatskog društva. Pa ako vam ponekad i bude teško dok čitate kako funkcioniraju ‘poslovne hijene’, bar ćete im se dobro nasmijati.

studenog u knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića. Ova, prema riječima pisca Miljenka Jergovića, „uvjerljiva, slikovita i na paradoksalan način strašno hrvatska ... Od pizduna do tajkuna - Roman koji će vas nasmijati do suza.

5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 star. Rupert Morgan.

POVEZANE KNJIGE