Djeca Patrasa

Djeca Patrasa - Ferić, Zoran | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ferić, Zoran
DIMENZIJA
7,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Djeca Patrasa.pdf
ISBN
7770782620772

OPIS

„Djeca Patrasa jedan je od najljepših ljubavnih romana koje smo čitali u zadnje vrijeme. Iako se radi o ‘zabranjenoj’ ljubavi profesora i bolesne učenice, komisije za ćudoređe mogu ostati mirne jer sve što se među njima događa, a događa se ljubav, više je nego literarno utemeljeno.“ Jagna Pogačnik, Jutarnji listŠto se događa kad se djetinjasti četrdesetogodišnji profesor zaljubi u sedamnaestogodišnju učenicu koju je teška bolest učinila puno zrelijom od njezina realnog doba? I kako se njih dvoje „nose“ s tom opasnom ljubavnom avanturom? U ovom ljubavnom romanu Ferić nam je kroz napetu priču pokazao koliko se ironije, ali i neočekivanog i čudesnog može naći u našim svakidašnjim životima. Patras ovdje nije samo poznata grčka luka, nego i simboličko mjesto iz kojega kreće naše putovanje prema onome što svi u životu želimo bar jednom doživjeti.

Iako je riječ o „zabranjenoj ljubavi" profesora i bolesne učenice, komisije zaćudoređe mogu ostati mirne jer je sve što se među njima događa, a događa se ljubav, više nego literarno utemeljeno. (Jagna Pogačnik, Jutarnji list) *** U središtu romana «Djeca patrasa» je srednjovječni srednjoškolski profesor u potencijalnom erotskom četverokutu kojeg osim njega čine supruga mu Ines, poželjna plavuša i dvije privlačne sedamnaestogodišnjakinje. "Djeca Patrasa" jedan su od najljepših ljubavnih romana koje smo čitali u posljednje vrijeme.

02.05.2014 u 10:00 ... DJECA. Prelazak na glavni sadržaj Prebaciti na izbornik s kategorijama.

POVEZANE KNJIGE