Koliba

Koliba - Young, William P. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Young, William P.
DIMENZIJA
9,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Koliba.pdf
ISBN
3017135849219

OPIS

Gdje se tragedija ogleda s vječnošću Najmlađa kćer Macka Mackenzia Missy oteta je za vrijeme obiteljskog ljetovanja. Dokaz da je brutalno ubijena pronađen jeu nekoj napuštenoj kolibi u divljini Oregona. Četiri godine kasnije, ožalošćeni Mack prima nevjerojatnu poruku, kojom ga se poziva da posjeti onu istu kolibu. Unatoč svojim dvojbama Mackjedno zimsko prijepodne odlazi tamo i doživljava najmračniju moru. Ono što će pronaći u kolibi, zauvijek će promijenit njegov život. U svijetu u kojem religija postaje sve nevažnija, Koliba se bori sa vječnim pitanjem – gdje se nalazi Bog u svijetu ispunjenom neizrecivom boli. Ono što je Mack doživio zaprepastit će vas i promijeniti možda točno koliko je promijenilo injega.

Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu KOLIBA. Koliba siječe kroz klišeje religije i loše književnosti otkrivajući nešto dojmljivo i prekasno o vječnom plesu života i Boga. Ova se priča iščitava poput molitve - i to najvrednije molitve,ispunjene znojem i očuđenjem,jasnoćom i udivljenjem. KOLIBA restaurant, 31-11 23rd AVE.

Četiri godine kasnije ožalošćeni Mack prima čudnu poruku, poziv da poseti onu istu kolibu. Ribarska koliba novouređeni je ugostiteljski objekt smješten na južnom kraju Dugog Sela. Nudi specijalitete domaće kuhinje, jela spravljena od ribe, jela s ražnja i gablece, a pogodan je za organizaciju intimnih svadbi i drugih svečanosti (do 80 osoba).

POVEZANE KNJIGE