Ključić oko vrata

Ključić oko vrata - Pulić, Nikola | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pulić, Nikola
DIMENZIJA
11,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Ključić oko vrata.pdf
ISBN
6180411700972

OPIS

Ključić oko vrata simbol je djece koja, dok im roditelji rade, ostaju sama kod kuće. To može biti izvor nemilih pa i opasnih situacija kao što su one u kojima se našla djevojčica Maja, otkrivši pravog kradljivca koji se za provalu poslužio otiskom njezinog ključa od stana.

Kada su se vraćale vidjele su Stanka i Miru kako se tuku. Pitanje zaboravljivosti i važnost osobne odgovornosti jedna je od ključnih sastavnica Pulićevog dječjeg romana Ključić oko vrata [1] Roman se trenutno nalazi na lektirnom popisu za učenike četvrtog razreda osnovne škole. (Znanje, 2011.). Ključić oko vrata simbol je djece koja, dok im roditelji rade, ostaju sama kod kuće.

Nagrada "Grigor Vitez" za romane "Posljednja igra" i "Ključić oko vrata" Nagrada "Ivana Brlić-Mažuranić" za romane "Mlakarova ljubav" i "Strah me,mama" Lektira Ključić oko vrata Nikola Pulić kratak sadržaj prepričano. Nikola Pulić u romanu Ključić oko vrata opisuje gradsku djecu koja su sama kod kuće dok su roditelji na poslu, pa moraju nositi ključeve oko vrata.

POVEZANE KNJIGE