Biti u ljubavi

Biti u ljubavi - Osho | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Osho
DIMENZIJA
4,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Biti u ljubavi.pdf
ISBN
6870181314169

OPIS

U ovoj nas ozbiljnoj i izazovnoj knjizi Osho – jedan od najrevolucionarnijih mislilaca našeg doba – potiče da se zapitamo što znamo o ljubavi, odnosno što mislimo da znamo, te nam pokazuje da bi ljubav mogla biti prirodna, ispunjavajuća i bez posesivnosti i ljubomore. Svojom nas karakterističnom duhovitošću i razumijevanjem Osho navodi da se odupremo nezdravim obrascima mišljenja i ponašanja u ljubavnim odnosima te da ponovno otkrijemo smisao ljubavi. Kad postanete spremni istraživati svijet ljubavi, već ste pretrpani svakakvim glupostima o ljubavi tako da ne postoji gotovo nikakva nada da ćete uspjeti pronaći izvorno i odbaciti lažno. Odgovarajući na pitanja s kojima se suočava mnogo zaljubljenih, Osho govori o novim načinima na koje možemo voljeti i koji će zauvijek promijeniti odnose među ljudima. To su: – Ljubav bez ovisnosti – Odbacivanje očekivanja, pravila i zahtjeva – Odbacivanje straha od osamljenosti – Osjećaj da smo potpuno prisutni u odnosu – Održavanje ljubavi mladom i živom – Partnerstvo u kojemu obje osobe mogu rasti i mijenjati se – Oslobađanje od ega kako bismo se mogli predati ljubavi Biti u ljubavi nadahnut će vas da ljubavi ponovno poželite dobrodošlicu u svom životu te da doživite radost istinskog života tako što ćete živjeti ljubav u odnosu s drugima. Prevela: Radha Rojc Belčec

aprila. Tijekom ovog tranzita riječi će imati posebnu snagu, ali važno je da budete oprezni kada dođe do emocionalnih impulsa, navode astrolozi koji kažu - u ljubavi će za sve biti turbulentno u ovom periodu ... BITI U SRCU Šibenik.

Blizanac Treba biti otvoren. ZDRAVLJE & SAVJET: Surađujte s neizbježnim.

POVEZANE KNJIGE