Uljno – proteinska kuharica

Uljno – proteinska kuharica - Budwig, dr. Johanna | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Budwig, dr. Johanna
DIMENZIJA
4,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Uljno – proteinska kuharica.pdf
ISBN
6827908902276

OPIS

Ova je knjiga raznovrstan i praktičan vodič za pripremanje jela prema autorici dr.Johanni Budwig koja je 7 puta bila nominirana za Nobelovu nagradu za medicinu. Suvremena znanost o prehrani mnogo duguje doktorici Budwig i njenim ranim otkrićima koja povezuju metabolizam masnoća s liječenjem raka i drugih bolesti. Kuharica je napisana 50-ih godina prošlog stoljeća i još uvijek predstavlja jedan od najboljih prehrambenih lječilišnih pristupa. Hrvatskom izdanju Uljno-proteinske kuharice pridodana je mala ali značajna knjiga doktorice Budwig “Laneno ulje kao istinska pomoć kod arterioskleroze, srčanog udara, raka i drugih bolesti” koja će vam pojasniti zašto i kako masnoće upravljaju svim funkcijama ljudskog tijela, te kako u tijelu funkcioniraju elektroni i fotoni. Ovaj tekst opisuje dubinu temeljnih istraživanja doktorice Budwig.

Linomel muesli. Krema od svježeg kravljeg sira i lanenog ulja.

Suvremena znanost o prehrani mnogo duguje doktorici Budwig i njenim ranim otkrićima koja povezuju metabolizam masnoća s liječenjem raka i d Hrvatskom izdanju Uljno-proteinske kuharice pridodana je mala ali značajna knjiga doktorice Budwig "Laneno ulje kao istinska pomoć kod arterioskleroze, srčanog udara, raka i drugih bolesti" koja će vam pojasniti zašto i kako masnoće upravljaju svim funkcijama ljudskog tijela, te kako u tijelu funkcioniraju elektroni i fotoni. Ovaj tekst opisuje dubinu temeljnih istraživanja doktorice Budwig. Uljno-proteinska kuharica 6 Uvod 6 Glavne upute za prehranu 7 Linomel muesli za doručak / začinska sol 16 Oleolux masnoća 18 Svježi kravlji sir i laneno ulje za doručak, recepti 1.-15.

POVEZANE KNJIGE