Strah od sebe

Strah od sebe - Tenodi, Damir | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tenodi, Damir
DIMENZIJA
6,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Strah od sebe.pdf
ISBN
5307129426848

OPIS

Praktični vodič za rješavanje stresa i depresijeU ovoj odvažnoj knjizi, Damir Tenodi ne ostavlja mjesta izgovorima i tvrdi da svaki pojedinac dobiva upravo ono što – svojim mislima – zaslužuje. S druge strane, onima koji svoj život, svoje nesreće i teške okolnosti, koji svoje date uvjetovanosti smatraju nečim nepromjenjivim, Bogom-danim, svojom sudbinom kojoj se pasivno prepuštaju, podsjeća da im je uz to Bogom-dana i slobodna volja, kao odlučujući faktor u kreiranju života kakvog žele. Čovjek koji, usprkos teškim okolnostima, aktivira vlastitu volju i snagom volje uspije zauzeti ispravan stav i ispravno odabirati, počinje raditi na rafiniranju i reguliranju vlastite svijesti, i time postaje sustvoritelj i kreira vlastitu realnost. Autor naglašava važnost ovog našeg trenutka, definira sljedećih pet godina kao ključno, odlučujuće razdoblje, i navodi da smo ušli u doba nezapamćene svjetske krize. Ne služi se zastrašivanjem ni alarmantnim činjenicama, naprotiv, tvrdi da – usprkos ljudskoj nepromišljenosti kojom tako uporno uništavamo prirodna bogatstva i trujemo sve oko sebe i u sebi – imamo još malo vremena i postoji način da proaktivnim radom stvorimo preokret i da se, umjesto sve većeg udaljavanja, počnemo vraćati sebi. Indira Nović, klinički psiholog

Rješavanje straha od noći i mraka je potrajalo. Al i toga belaja sam se riješila.

To može biti gubitak jednog ili oba roditelja, smrt bliske osobe u ranom djetinjstvu, rastava roditelja, neugodna situacija u prošloj vezi, prekid veza iz neobjašnjivih razloga, neugodne ... - Zamisli sebe kao superheroja sa štitom, plaštom, kapom ili bilo kakvim drugim predmetom koji te štiti od svega onoga čega se bojiš. Kada strah dođe, zamisli da si na nekom lijepom mjestu koje jako voliš i da imaš sa sobom svoj predmet protiv straha.

POVEZANE KNJIGE