Vuk i sedam kozlića – priča sa slagalicama i zvukovima

Vuk i sedam kozlića – priča sa slagalicama i zvukovima - Grimm, Jacob | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grimm, Jacob
DIMENZIJA
7,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Vuk i sedam kozlića – priča sa slagalicama i zvukovima.pdf
ISBN
9940987766062

OPIS

U svakoj slikovnici pronađite 6 slagalica od 12 dijelova • zabavne zvukove Interaktivne knjige priča za čitanje, igru i slušanje osvojit će najmlađe svojim ilustracijama, slagalicama i zvučnim efektima, te im pružiti sate i sate zabave. Bilo jednom sedam kozlića koji su sretno živjeli s majkom u kućici usred šume, sve dok se jednog dana nije pojavio zločesti vuk… Želiš li čuti kako je vuk zavijao? Pritisni tipku i otkrit ćeš!

Želiš li čuti kako je vuk zavijao? U svakoj slikovnici pronađite 6 slagalica od 12 dijelova • zabavne zvukove Interaktivne knjige priča za čitanje, igru i slušanje osvojit će najmlađe svojim ilustracijama, slagalicama i zvučnim efektima, te im pružiti sate i sate zabave. Bilo jednom sedam kozlića koji su sretno živjeli s majkom u kućici usred šume, sve dok se jednog dana nije pojavio zločesti vuk… Početna / Proizvodi označeni "vuk ...

Bilo jednom sedam kozlića koji su sretno živjeli s majkom u kućici usred šume, sve dok se jednog dana nije pojavio zločesti vuk…. Želiš li čuti kako je vuk zavijao? U svakoj slikovnici pronađite 6 slagalica od 12 dijelova • zabavne zvukove Interaktivne knjige priča za čitanje, igru i slušanje osvojit će najmlađe svojim ilustracijama, slagalicama i zvučnim efektima, te im pružiti sate i sate zabave.

POVEZANE KNJIGE