Mjesečeva palača

Mjesečeva palača - Auster, Paul | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Auster, Paul
DIMENZIJA
11,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Mjesečeva palača.pdf
ISBN
6643226630657

OPIS

Klasik modernog američkog romana Mjesečeva palača Paula Austera (prvi puta objavljena 1989. godine) danas je već klasik modernog američkog romana.Kritika je već uočila da je Mjesečeva palača ponajprije lucidna romaneskna istraga o nazočnosti i odsutnosti roditelja i djece, meditacija o sebi i drugima, o osobnoj samotnosti i pogubnim društvenim ograničenjima. Paul Auster je i u ovom romanu u svojoj nenasljedivoj maniri zamiješao fabulu, mjesta i vrijeme zbivanja u složenu strukturu ali nadahnutu priču i spretno iskoristio iskustva žanrovske književnosti, uz provodni motiv Mjeseca i čovjekova iskrcavanja na njegovo tlo 1969. godine. Austerovi likovi čudnovatih sudbina lutaju njujorškim Manhatannom, zemaljskim pustinjama i mjesečevim kraterima pronalazeći vlastitu priču na mjestu gdje su se najmanje nadali. Paul Auster, autor romana Knjiga iluzija, Mr. Vertigo, Levijatan, Timbuktu i U zemlji posljednjih stvari, scenarist film Dim, korežiser (s Waynom Vangom) Dima u lice te scenarist i režiser filma Lulu na mostu, danas je posve sigurno jedan od najvažnijih američkih književnika. Njegove knjige prevedene su na tridesetak jezika. Još uvijek živi u New Yorku.

Majstorski ispripovijedan, uzbudlji Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov U zemlji posljednjih stvari autora Auster, Paul. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Pages Directory Results for Mjesečeva PalačA - Mjesečeva Ratnica.

Osim palače otkrivene su i četiri kamene strukture koje su nazvane „Grupa C", a nalaze se na središnjem trgu u Kulubi. AUSTER, Paul Mjesečeva palača / Paul Auster ; s engleskoga prevela Hana Veček. - Zagreb : V.B.Z., 2006. Načini isporuke dijele se u dvije osnovne kategorije: Slanje pošiljke na željenu adresu..

POVEZANE KNJIGE