Tijelo dom

Tijelo dom - Kaur, Rupi | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kaur, Rupi
DIMENZIJA
5,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Tijelo dom.pdf
ISBN
1453609612150

OPIS

Tijelo dom Knjiga koju su obožavatelji Rupi Kaur diljem svijeta dugo iščekivali, tijelo dom je intimno putovanje kroz misli i osjećaje koje vodi kroz prošlost, sadašnjost i moguću budućnost jednog bića. Lirsko putovanje kroz riječi i ilustracije predstavlja zbirku iskrenih, otvorenih razgovora što ih autorica vodi sa samom sobom, a koje toplim svjetlom obasjava obitelj i dom, mentalno zdravlje i depresiju, uloge muškarca i žene, ljubav i prihvaćanje. „Svaki put sam uzbuđena kad se spremam podijeliti novu zbirku sa svijetom”, kaže Rupi. „Ova je zbirka ljubavno pismo meni samoj – podsjetnik da svi moramo naći vremena napuniti zalihu ljubavi, prihvaćanja i zajedništva. Nikamo ne možemo stići sami. Potrebni smo jedni drugima. Zajedno možemo stvoriti bolji svijet.” Motivi istraživanja osobnosti i otkrivanja vlastitog ja Rupi je predstavila u svojem elegantnom, jednostavnom stilu i izlila na stranice zbirke. Tijelo dom obrađuje teme ljubavi, gubitka, traume, iscjeljenja, ženstvenosti i iseljeništva, kroz koje se provlači nit misli o samoprihvaćanju. „Rupi i ovoga puta nadahnjuje pjesmama i ilustracijama koje odišu iskrenošću, originalnošću, nadom i ljubavi. Tijelo dom dolazi u najboljem mogućem trenutku.” Kirsty Melville iz izdavačke kuće Andrew McMeel.

Bez filtera i filera, otkriva istinu o svojem tijelu i dijeli ju sa svijetom Sarah Nicole Landry majka je četvero djece koja nas vodi na optimistično putovanje ... Tijelo dom - najnovija zbirka Rupi Kaur. Mlada autorica, prozvana i autoricom desetljeća, piše jednostavnim jezikom kratku poeziju na koju je teško ostati imun.

Pronađite proizvode koji su bez agresivnih kemikalija, istinski njegujuća i u skladu s Vama. Mama četvero djece s ponosom dokumentira svoje postporođajno tijelo i postaje doza tjelesne pozitivnosti koja nam je svima potrebna. Bez filtera i filera, otkriva istinu o svojem tijelu i dijeli ju sa svijetom Sarah Nicole Landry majka je četvero djece koja nas vodi na optimistično putovanje ... Tijelo dom - najnovija zbirka Rupi Kaur.

POVEZANE KNJIGE