Glazba prašine

Glazba prašine - Winton,Tim | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Winton,Tim
DIMENZIJA
6,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Glazba prašine.pdf
ISBN
9597092558033

OPIS

Ključna riječ je sreća. Georgie Jutland četrdesetogodišnjakinja je umorna od životnih brodoloma. Nakon posljednjeg nasukala se u ribarskom gradiću, vezana za čovjeka kojeg ne voli i njegova dva sina kojima ne može zamijeniti umrlu majku. Danju usamljena i nepomična, noću iz vlastitog života bježi pomoću votke i interneta. Jednoga jutra, u mamurnoj izmaglici prije svitanja, ugledat će na plaži sjenu muškarca i više nikada ništa neće biti isto. Luther Fox oduvijek je značio nevolju.Tako počinje nezaboravna ljubavna priča koja čitatelja vodi divljim krajolicima Zapadne Australije, roman o ljubavi, iskupljenju, kajanju, sreći i tome možemo li doista pobjeći od prošlosti. Putovanje na koje krećemo s Wintonom veličanstveno je baš kao i njegovi pejzaži i njegova glazba: izvana i iznutra. Damo li mu priliku, zauvijek će nas promijeniti.

Kako bi čišćenje bilo što učinkovitije i vaš dom izgledao ljepše, saznajte zašto se prašina uporno skuplja u vašem životnom prostoru. Izdvojili ste jedan dan za čišćenje kuće kako bi bila blistavo čista, a već sljedeći je prekrivena prašinom. Načini isporuke dijele se u dvije osnovne kategorije: Slanje pošiljke na željenu adresu..

godine, a od 2006. nudi usluge produkcije zvuka i rasvjete te ostale prateće opreme za sve vrste evenata.

POVEZANE KNJIGE